Μια κρυστάλλινη φωνή της Όπερας: Lawrence Zazzo (countertenor)

Ο Zazzo έκανε το ντεμπούτο του στην όπερα ως Oberon στο  A Midsummer Night’s Dream του Britten  ενώ ήταν ακόμη φοιτητής στο Royal College of Music του Λονδίνου και έκτοτε ερμήνευσε τον ρόλο εκτενώς με μεγάλη αναγνώριση, όπως και στο Canadian Opera Company, Festival d’Aix-en-Provence, Staatsoper Hamburg, Scottish Opera και πιο πρόσφατα στο Wiener Staatsoper στην σπουδαία παραγωγή της Irina Brook.

Τα κυριότερα σημεία μιας λαμπρής καριέρας περιλαμβάνουν τον Disinganno στη σκηνοθεσία του Robert Carsen του Handel’s  Il trionfo del tempo e del disinganno  στα φεστιβάλ Salzburg Whitsun και Summer του 2021 μαζί με τη Cecilia Bartoli και υπό τη διεύθυνση του Gianluca Capuano, του Farnace στο Pozart’s  Mitridateri  di Mitridate, Mitridate re. στην παραγωγή του Claus Guth,  Rodelinda  στην Opéra national de Lyon και Tolomeo ( Giulio Cesare) στη Metropolitan Opera. Ως ομώνυμος ρόλος του Giulio Cesare , ο Zazzo έχει εμφανιστεί στην Opéra national de Paris, La Monnaie, English National Opera και Semperoper Dresden, και έχει τραγουδήσει τους ομαδικούς ρόλους του  Radamisto  για την Εθνική Όπερα της Αγγλίας,  του Orlando  για την Εθνική Όπερα της Ουαλίας και  του Solomon  για τη Βασιλική Όπερα, Κόβεντ Γκάρντεν. Έχει εμφανιστεί ως Orfeo ( Orfeo ed Euridice ) με την Canadian Opera Company, την Den Norske Opera και με το New National Theatre Tokyo στην παραγωγή του Saburo Teshigawara υπό τον Masato Suzuki, που κυκλοφόρησε στην OperaVision.

Άλλες παραστάσεις περιλαμβάνουν το Ottone ( Agrippina ) στο Théâtre des Champs-Élysées, το Goffredo ( Rinaldo ) στο Staatsoper Berlin και το Opernhaus Zürich και το Ottone ( L’incoronazione di Poppea ) στο Theatre an der Wien, το La Monnaie και το Bayerische Staats.